Laster...

Christinas knekkebrød

Christinas knekkebrød

Når jeg er matlei tyr jeg alltid til disse knekkebrødene med gulost på. Det blir jeg aldri lei av.

7,5 dl store havregryn
1,5 dl sammalt byggmjøl
2 dl linfrø
2 dl sesamfrø
3 dl solsikke- + gresskarkjerner
1,5 dl hakkede hasselnøtter
10,5 dl vann

Sett ovnen på 140 grader. Bland alt og la røra svelle mens ovnen varmes. Fordel røra på 3 plater som er dekket med bakepapir. Stek først i 10 minutter, ta platene ut av ovnen og del deigen i passe store ruter (f.eks 4 x 5 biter) med en pizzarulle. Stek videre i 50 minutter med varmluft. I noen ovner må man bytte plass på brettene jevnlig for å få stekt jevnt. La brettene stå i ovnen til ovnen er avkjølt. Oppbevares i tett kakeboks.